CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, January 2, 2011

Hujan di K.K

salam 1 Malaysia!!
hye guys...
hujan2...kat tempat korang hujan tak...kalau kat KK ni ( bukan Kota Kinabalu, Kuala Kangsar ke apa...but Kubang Kerian )tak sah kalau tak hujan...hari2 wajib hujan....
bukan tak suka...tapi...ermm....saya ni tak boleh...hujan je mesti nak tido...kih3...


hujan...erm..teringat ayat ni...." i love walk in the rain cause nobody know that i'm crying"
huh! ayat sedih tue....sesapa yang nak sorokkan tangisan tue...walk la in the rain...hehehe...
saya tak pernah buat lagi..


deep in sleep....(my hobby....<3)

sambung-sambung..tajuk entri pasal hujan kat KK kan.....hehe....
time hujan jer...baju penuh satu bakul....nak buat macam mana....kalau basuh pun tak kering..hehe..(alasan.....hahaha...boleh diterima ke)

kalau nak kuar makan, mesti kena bawak payung....tak kira la...time nak keluar tue hujan ke tak....
coz hujan kat sini tak menentu...time dia nak turun, dia turun...tak bagi warning dah....

hmmm.....nak cakap apa lagi ek...tak ada idea la....

k la.....nanti saya update lagi....
see you....
salam hormat dan salam sejahtera!he3.....macam bagi speech pulak..

*hujan da mai.....!sejuk bangat....

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...