CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, January 9, 2011

plus and minus!

salam....
hye cik kak, cik abang, pak cik n mak cik....
sudah sekian lama rasanya kita tidak ketemu......hehehe....
almaklum la.....bila dah start blajar....sibuk memanjang la jawapnya....
tapi...sempat je sy menghabiskan cerita "you're beautiful" .....
tak banyak sngat scene sedih dalam cerita ni...but still meleleh la ayer mata ku ni.....hahaha....


ok..berbalik kpd tajuk di atas...actually sy tak tahu nak kasi tajuk apa...
so maen hentam je la...hahaha.....plus n minus.....comel ja bunyi nyer.....
maksudnye i pun tak tahu...hahaha

malam ni AJL ke 25...tengok jangan tak tengok....
sapa agaknye juara ek...
korang rasa sapa....
for me...i think faizal tahir would won it.....but dono la....
coz semua hebat-hebat......
kita tuggu aja malam ni k.......

my prenz da ajak awal-awal lagi pi cop kat bilik tv.....
duk hostel kan.....nanti berebut lak.....xcukup tempat.....
teringat plak time kat MRSM dulu...
kalau time AJL je mesti mintak permission ngan warden nak tengok tv....
malam kan ada prep....so mana bleh ponteng camtu jer....'berigat' t naya den......
gurls je la beriya-iya...kaum adam tu mana layan sangat kan.....
tapi bukan semua la...ada jugak yang minat......

k lah...sampai disini saja celoteh saya....
jumpa lagi ya.....
salam.....

bawah ni  pic finalis-finalis AJL malam ni.....

*shahir yang nsem ada tue....hahaha....lagu dia pun besh!

*jom tengok!!!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...