CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Tuesday, January 25, 2011

Weekend + bila duit scholar da masuk ^__^

Assalamualaikum and salam sejahtera....
haloooooo-haloooooo.....
kabare? hope sihat-sihat la semuanya ye......

hehehe.....hari ni saya nak cerita pasal apa activity ktorang mase weekend baru-baru ni....
curious tak nak tahu......???hehehe....korang pun mesti enjoy sakan kan..nak-nak sape yang dapat scholar JPA tue..hehehe....shopping time!!!!!!! (aku and kawan2 pun termasuk la tue....haha)

ok2...jum-jum....nak citer ni....

firstly hari jumaat(malam)...nak story pasal MKI.....Malam Kebudayaan India......
best bangat!!!!berbaloi la bayar rm10......diorang punyer dance...gler rancak....aku yang tengok ni plak yang penat.....hehehe....

malas nak story panjang2...layan pics jom....





best sangat2..t next year mesti pegi lagi...hehe...

2nd hari sabtu plak.....kitorang ad anjurkan begkel solekan....nak kutip dana tuk dinner la kan...haha.....
best gak....aku join r solek2 muka aku skali.....before ni taw sikit2 je cara2 nak solek-menyolek ni...
so...bila da join begkel ni....da pandai la nak make-up......tapi tak pro la kan....sikit2 bole la....

ni pics nya....




camne???bole la kan..hahaha...tak cantik sangat pun....heeeee

then...sunday...hari kerja ni taw....pagi kitaorang ada kelas...but petang xde...so..merendek la.....haha...
pegi pasar CT....PCB and KB mall....sesi meghabiskan duit.....haha.....




keta putih tue...keta kami....haha....keta pinjam ja...thanx to Loh!




habis tudung kena tiup angin kat pantai....angin sepoi2 but panas beb..nasib sekejap jer...kalau x...abis burn....heeeee....


so...tue sajer saya nak story-story kat uol's........
selamat membaca yer...hehehe....
kalau da bace jagan lupe ntuk follow ek bagi sape2 yang blom fllow ini blog...heeee.....
k lah..mata pun da ngntuk....selamat malam kamoo semua....
bubbye.......
salam....

2 comments:

  1. hahaha...awat xhaba' nak ikut....kalau x, muat je letak ika dlm bonet..kih3

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...