CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, February 17, 2011

Birthday Girl's celebration!!

assalamualaikum n salam 1 Malaysia!

hallo-hallo....
arini aku nak story kat korang pasal besday party kitaorang (party ke..xde la party pun..mkan2 jer)..huhu....
actually bndanye da lame rancang..tapi asyik postpone ja...biase la...semua orang cbuk skrang ni...aku pun cbuk jgak.....heeee....

alhamdulillah...malam Selasa 2 hari yang lepas berjaya jgak ktorang buat...hahaha...cm besar sngt je eventnyer...padhal nak smbut bsday jer..hak3......

ktorang p mkan kat RFC depan USM ni jer..mlas nak p jauh2...lgpun xpernah rase g  makanan  kat tempat tue...emmmm...ok la....tapi xsesedap KFC...heeeeeeeeeeeeeee..........


korang nak tahu tak ktorang smbut bsday sape??hehehe.....


ktorang smbut bsday cik dayah n cik mashi yang baru berumur 21 tahun...tahun lepas k...tahun ni da 22 tahun.....harap maklum...hahaha...n bsday aku n cik t-ha yang baru berumur 22 tahun...heeeeeeee...

ni hah gambor-gambornya...xbyk pun aku snap...semua ad kat cik dayah..yang ad dlm simpanan aku ni ja....

layan......

 kek tiramisu yang best!!!

 cik dayah ngah letak lilin.....

 kenyang gler mkan bnda ni....sampai kena tapau bwk blik la..xlarat nak makan da.....


 Allah selamat kan kamu...heeeeeee
"happy bsday my buddy...luv u!!!!"

tak lupa jgak bwt cik sya...cayang kamoooo!!!
aku dapat present ni dari cik sya.....heeeeeeeeeee


itu sahaja aku mau cerita...nanti kt jumpa lagi ek..bubbye......

*malam esok dinner Biomedic...huhu....semoga semuanya berjalan dengan lancar....harap kerja keras kami selama ini berbaloi......amin!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...