CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, February 16, 2011

Contest Mata BULAT!!

salam....
hallo-hallo......
1st of all....aku nak ucapkan trima kasih kat putryicetha coz tag aku tuk join ini contest.....
ni kiranya 1st contest yang ak join la semenjak aku bikin ini blog......

ok...jom cerita pasal contest mata bulat ......
nak cerita ape ek..aku pun xtahu...tulis je la pape pun kan...kih3....


ni hah banner contest ni...kalau korang nak join pun amat di alu-alukn.....


mata bulat....hmmmm...ap yang anda pham tntang mata bulat???heeee......
"mata bulat adalah mata yang berbentuk bulat la kan"...cam bola kot...hahaah.....
orang yang aku knal mmg bulat gler la mata dia adalah akak HELIZA HELMI......
kat facebook tue kalau dia upload jer gmbar msti aku tgk....sbb dia lawa ngn mata bulat dia tue.....
aku???layak ke nak join contest ni....coz mata aku xbulat....tapi boleh buat2 bulat kan...hahaha....




ni hah aku cuba nasib...agak2 bulat  tak.....heeeee.......


ok aku da join...menang xmenag belakng kira....wink2.....

ak nak tag diorang ni.....


itu sahaja...selamat membulatkan mata anda ok.....adiosssss!


2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...