CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, February 24, 2011

Hectic March!!

assalamualaikum......

hallo-hallo...kabare kalian semua....

mula2 nak cerita benda happy dulu...esok i pegi picnic!!!oyeah......!!
kalian jangan jeles....bagi la chance kami2 ni enjoy dulu b4 masuk bulan march...argh...nak sebut bulan 3 pun seram sejuk......

korang nak tahu kenapa and mengapa aku kate bulan 3 ni bulan yang hectic??

penyebabnya adalah......

pertama: banyak bapak CA....bapak aku pun xbnyak mcm ni coz aku ad sorang je bapak.....heeeeee

kedua: OSPE pun manyak ooooo......( 4 subjek)

ketiga: tiap2 ari kne ngadap nota....coz selang 2-3 ari ada CA.......(macam aku rajin sngat je kan..hahaha)

keempat: manyak seminar lor......

kelima: manyak lab report kne antar....nak2 hemato...due date awal bulan 4....dari 1st lab sampai lab keberapa ntah skag...habuk aku xpernak sentuh.....
 

keenam: akhir sekali xbole balik umah....name je duk dekat..sejengkal je kot...tapi nak balik tak boleh....uwaaaaa!! (nak balik camne kalau da tiap2 minggu ad CA....mintak maaf la ma and abah..bukan xmau balik tapi xbole balik)


harapan aku la kan...hope aku bole harungi semua ni ngan jaya nya...hahahaha...bole ke.....????tengok r..kalau aku bole survive sampai bulan 4 tue maksudnya aku bole la kan....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....


and..kalau aku lame xupdate blog ni...hope korang paham la ek.....

ok..sikalang mood masih happy coz nak p picnic sok...balik je dari picnic sok terus nak kne ngadap note and lab report...CA menanti next week...!!

yang penting kite enjoy je dlu sekarang....weeeeeeee......
 
njoy selagi bole njoy...kan2.......

and penting kena relax2 je der....
 
ok la dear-dear semua..itu sahaja aku mau cerita...
see u.....bubbye......


2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...