CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, February 28, 2011

L.I punyer pasal

aku: ma..ore tahu doh bwt praktikal mano..heeeee
my mom: mano?
aku: jauh sangat......huhu
my mom: mano??
aku: selangor....
my mom: jauhnyo.....tak leh mintok tukar ko?
aku: rama gok bulih sano...4 ore..(heee...xmenjawab soklan lgsung), duk hostel ma...xpo....duk uiTM Sungai Buloh.....
my mom: oooh.....betol duk hostel ni...pahtu xpo la...ingat kena cari umoh diri....
aku: (fuuhhhhh...nada lega....hahaha.....) tapi ma..nok g kekgi susoh la.......nok g nge gapo?
my mom: la...suh abah ata la....ko nok gi diri?? berani ko??
aku: hehehe...betol ni abah nok ata.....yesssss!!!

hahaha...lagi la aku lega tahap nak melompat-lompat..punyer la tadi duk pikir nak g camne Selangor tue...xpernah pegi sesorang....
actually dulu aku pernah je study kt KL setahun...mase tue kalau pegi nek bas pun ade teman....and da bese...ni nak pegi sesorang then tak tahu pulak Sungai Buloh tue katne and macamane....tak ke cari bala tue..buatnye aku sesat kat sane...tak ber"LI" la jawabnye....hahaha....bukan aku mintak pun dapat sane....Prof yang hantar..so aku ikut je la...yang penting ade gak kawan2 aku dapat sane..lagi aku tak kisah...buatnye aku sorang je dapat sane...tak pegi kot..heeeeeee

so...masalah da selesai...my dad will send me to Selangor....hope dia xmarah coz aku tak bagitahu pun lagi...pandai la my mom pujuk nanti...heeeeeeeeeeeeeeee........

taggal 9/5 aku akan mendaftar kat Fakulti Perubatan uiTM Sungai Buloh for my Industrial Training...insyaAllah.....

*perbualan diatas in Kelantan language...hehehe...biase la saye ni anok Kelate....kalau tak paham..jgn segan silu untuk bertanye ye.....hik3

2 comments:

  1. agak tak paham gak la....
    hehehee...



    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hehehe..tang mane yg tak paham tue...hehehe...

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...