CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Tuesday, February 15, 2011

Marry Me Mary vs. Dream High

salam Maulidur Rasul buat umat islam seluruh dunia.....


hallo-hallo...
ada orang tak kat sane tue???ha'...yang kat sana tue....ngah tenung skrin laptop kan....jom layan saya punyer cerita lol.....heeeeee.....



agak lama jugak saya tak m'update blog ni......buzy ngan CA(continous assessment) ataupun test la name mudahnye....kalau aku cakap CA kan ramai pulak yang tak tahu...dak2 PSK je yang tahu kn...hahaha.....

malam ni nak citer pasal korean drama yang aku ngah tengok sekarang..time-time byak kerja ni sempat lagi aku melayan cerita ni...xleh tiggal beb...hahaah...mesti nak tahu..lepas ni jadi ap..lepas tue jadi ap....kanx10?????hehehe....ni untuk sape yang minat cerita korea je la.....


by da way...before tue nak tunjuk kat korang apa yang aku dapat ari ni....


jeng-jeng-jeng...............


 ni hah.....heeee..."Chocolate".........bukan coklat valentine's day ke apa......aku xlayan bnda2 cm2......dosa2...heeee......coklat ni datang dari Langkawi......credit to syitah...my coursemate.....cayang kamooo!!!
comel kan patung ni...of coz warna pink..hahaha...my feveret.....purse yang lawa tue saya punyer...baru je beli tue...hahhaaaa.......


ok-ok.....
sambung pasal cerita korea.....mase cuti minggu lepas....aku t'tengok channel KBS....cerita Dream High.....
cam best coz yang pertamanya pelakon-pelakon dia nsem n lawa la.....kalau tak..aku pun xtertarik...hahha....
aku sempat tengok episode 3 & 4 je......Episode 1 & 2 xtertengok plak.....heeeee.....


so...bila da balik USM ni....aku start la mengdownload drama ni.....kat www.dramacrazy.net .....
tapi yang sedihnya....tuan punyer website ni xupdate g episode baru...ada sampai episode 11 je......semua ad 16.....jadinye...lagi 5 episode aku xtengok......


best sangat cerita ni....pelakon-pelakon dia...
1) Taecyeon yang hensem dari 2PM
2) Kim Soo Hyun yang innocent
3) Suzy from Miss A
4) Wooyoung nsem gak from 2PM
5) Ham Eun Jung from T-ara
6) IU yang comel.....

sedikit synopsis drama ni:
Six students at Kirin Art High School work to achieve their dreams of becoming stars. 

ni picxa diorang...layan......


ok...fullstop pasal Dream High......aku akan setia menuggumu untuk tengok sampai final episode....hope miggu depan owner website tue da upload episode baru.....


sikalang...ana mau cerita pasal 2nd drama "Marry Me Mary"...best2....cute sangat cerita ni.....aku dalam proses m'download cerita ni la....tapi malangnya...internet slow tahap.........hmmmm......xtahu nak cakap.....so baru tengok sampai episod 2...nak lagi....nak lagi...hahaha......
diharap.....malam ni dapat la aku download episod 3 n seterusnya....

pelakon-pelakonnya:
Moon Geun-Young as a Mary (kecik n cute..orang kelate cakap.."come lote")
Jang Geun-Suk  as a Kang Mu-Gyul(nsem n cute...suara pun best siot)



diorang terpakse kawin tipu coz bapak Mary suh Mary kawen ngan orang laen.....diorang buat perjanjian la....xboleh fall in love toward each other.....hahhaha..xkan la kan...kalau da almost every day jumpa...mesti punyer ad tumbuh bibit2 cintan-cintun tue kan......


oklah..xlarat nak taip dah...rase yang ni pun da panjang giler....takot korang borink lak...hehehe.....
ok...adios.....jumpa lagi...sayonara......
bubbye.....



No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...