CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, February 23, 2011

Sweet Dinner!!

Assalamualaikum and salam sejahtera para readers....
thank u very2 much coz sudi jalan2 kat cini..heeeee 

ok....berbalik pada entry yang tertaip di atas...malam ni saya nak cerita pasal dinner Biomedic!!heeeeee


4 ur information, dis year punyer dinner ktorang batch 3rd yr yang handle.....saya punyer batch la tue....heeee.......Biomed 3rd paling sikit taw...21 orang jer.....21 orang ni la bertungkus lumus menjayakan Dinner Biomed 2011!!!congratulation and terima kasih banyak2 kat korang semua.....u ols did the best job ever!!

18/2/2011 bertempat di Crown Garden Hotel, KB.....hotel baru ni...so xheran r kalau ramai xtahu....tema tahun ni "Asian Culture".....mlm tue mcm2 bju la diorang pakai..ad cheog sam, sari, kimono, bju melayu, bju kurung, kebaya, and banyak lagi...da name asian culture....so segala jenis baju yang orang Asia pakai ktorg boleh pkai la.....

Walaupun kami agak sibuk malam tue..biase la organizer....mne leh duduk diam.....so xbyak sngat la pic yang ak sempat snap....

so...layan je la picxa dinner ktorng yang aku da sempat edit cket2......

Biomedicine 3rd yr batch........

ballroom!








hehehehe...enjoy???
korang punyer dinner bile pulak...nanti nak tengok pixca korang lak ek...heeee
k lah.....itu sahaja....sayanora....chiow!!

bubye..........(>____<)

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...