CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, March 24, 2011

Budak Manja & 2 Orang Budak Nakal

Bermula la alkisah......

Di cafetaria,

Budak Manja: ala..file tertinggal la...tak de orang amik kan...
Bespren: tak de orang nak curi kot..esok pegi amik la...

Keesokan harinya,

Budak Manja: Korang pegi dulu ek..orang lambat cket..
Bespren: Ok...

Tiba di makmal:

Budak Manja: (haish...tak de...tak kan la orang nak amik kot...) makcik ade nampak file kat cini tak?
Makcik Cleaner: Xde plak..ade orang amik la tue...
Budak Manja: emmmmm...tak pe la makcik..terima kasih...

Pergi ke kelas dengan perasaan hiba dan lara....nak nangis pun ada...uwaaaaaaa!!

Budak Manja: file orang hilang!camne ni...
Bespren: yeke!!!! (buat muka terkezut)
Budak Manja: (announce dalam kelas) korang2..ade nampak file kaler pink tak semalam??

"Tak de!"

Tetibe 2 orang ni duk tergelak2....ape kes...aku ngah risau ni....arrrghhhh!!!

Then sorang ni pun buat keluar something from her bag....

"KAK SYA!!!!!!!!"   Arrrggghhhhh...JAHAT!!!"

Pastue ayak mata Budak Manja ni pun terkeluar la..cket je..cket je...tak banyak ok!

Rupa-rupanya Besprens bertukar menjadi Budak Nakal.....so nakal ek korang....

THE END.

Lakon layar:

2 Budak Nakal

 Budak Manja



Pic-pic kat bawah ni tiada kaitan ngan cerita di atas.....
suka-suki kami di bilik persidangan.....



2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...