CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, March 31, 2011

Finally I'm Done!!

Hye readers semua....
mood happy giler coz lab report da ciap!!!!!!
jari-jemari ku ni da teramat la sakit and penat.....tapi aku berusaha jgak nak update blog ni....heeee....


So...aku da malas nak pikir pasal report ni dah..nak fokus study untuk OSPE plak...OSPE lagi kan....huhu...aku ada 2 OSPE next week....isnin and khamis ni......Advanced Hematology and Medically Microbiology.......then after dat...i'm finish....yeah....untuk final exam belom agi ok.....(>___<)

For dis coming OSPE aku tak bace apa2 pun lagi...malas giler nak study balik bila da seminggu bersenang-lenang..eh..xde la se relax itu ya tuan2 and puan2 sekalian....aku da menyiapkan hampir 10 lab report minggu ni ok..and yang penting semuanya tebal2..amik ko.....jangan Prof tak bace aku punyer report da r...penat giler buat tuh.....huhu

ok la...aku nak berehat sekejap..heeeee..pastue baru nak memulakan misi membaca balik segala benda ynag berkaitan OSPE ni...ok dear..chiow..jangan nakal2 ok....!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...