CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Tuesday, March 29, 2011

Hasil Nukilan Ku

as-salam...hye my readers...

ngah buat report, tapi sempat lagi mengupdate blog ni....heeeee....internet lembab...so..menyelam sambil makan mee la kan..hahaha....ngah tggu die loading, kite update la blog ni jugak.....

malam ni saya mau story pasal......heeeee.....hasil nukilan saya...apa yang anda2 semua tahu pasal hasil nukilan ni....for me its all about the things that u create by ur self....hahaha....ntah apa2 kan.....

nak tahu tak apa hasil nukilan saya tue....


jeng-jeng-jeng.....



----

--

--

-


hahaha..ni hah....

bukan la hasil nukilan sangat...just conteng-contengan....ni my hobby in class when i'm feel sleepy la...kalau nak tido nampak sangat pulak..so..nak hilang kan rasa mengantuk tue saya pun menggunakan lah "keistimewaan" saya untuk menconteng buku nota...hahaha..bukan penoh ngan note tapi penuh ngan "lukisan" yang cantik dan menawan ni...aha~

korang ada "keistimewaan" ni ke.....hahaha...saya pasti ramai seperti saya...we are da geng la!!hahaah....

ok beb...mau sambung buat report...heee..c u!!

2 comments:

  1. cadangan utk liza: lukis la muka lecturer yg tgh bg lecture.. ^^ org penah wat..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...yg tue zahidah yg slalu buat...kih3...sem ni da xde lect..so..kt tggu sem dpn ye...hahaha

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...