CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, March 24, 2011

Milky Couple_Dream High





Walaupun Dream High da lama habis..but its fever still terasa...aku masih boleh terasa kehangatan Dream High ni...and dengar2 cerita..nanti akan ada sambungan Dream High 2!!yeah..hopes its true...

Dalam Dream High ni...aku paling and teramat la suka dengan Jason and Pilsuk...yang dilakonkan oleh Wooyoung from 2pm and IU...ohhh...suara IU sungguh la merdu...!!!budak lagi IU ni..tapi suara kalah orang2 yang da "tua"...hahaha..and sekarang ni aku memang ngah menggilai lagu2 IU...


Milky Couple!!

Ok..berbalik pada Jason dan Pilsuk..ya ampun..kalau korang tengok...memang menjadi la lakonan diorang..macam couple betol..so sweet!!!! and lepas Dream High da abis tayang aritue, team Dream High ni ade buat consert...then ada la satu scene ni IU tengah nyanyi lagu, tetiba Wooyoung muncul and bawak lolipop tuk IU..and bukak payung...and buat2 macam diorang nak kiss...audience semua menjerit time tue...hahaha...suke sangat2...aku rasa moment tue sangat2 sweet....Milky Couple..I love u lah!!!


masa ni la...sweet!!!!




 

IU_Pilsuk

Wooyoung_Jason


Milky Lolipop_lolipop yang Jason bagi kat Pilsuk dalam Dream High..

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...