CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, March 24, 2011

My Princess_Korean Drama


Before i go home, nak update dulu pasal korean drama ni..... My Princess.....da abis tengok lame da just tak sempat nak story kat korang.....

Best tau cerita ni..and yang paling penting sekali...hero dia hensem and heroin dia cute and lawa sangat...suka tengok diorang dua....

Hero: Song Seung-Heon as Park Hae-Young ( hot sangat..encem2)
Heroin: Kim Tae-Hee as Lee-Sul (cantik...cute)


mula-mula diorang ni saling benci-membenci...orang tua2 cakap benci tandanya sayang..last2 diorang ni fall in love toward each other....
kalau korang tahu lebih lanjut pasal cerita ni..baca kat Asianmediawiki yer...aku tak larat nak tulis panjang2..cket2 bole la....heeeee



so sweet....!

hensem kan....love u lah!!!haha

sapa-sapa yang tak tengok lagi tue...and tak de idea nak tengok cerita apa..try la tengok cerita ni..best sesangat!!!!

itu saje...see u..jangan nakal2..chiow!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...