CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Saturday, March 19, 2011

O.S.P.E time...!

saya suka study....(=

yeah....its time for da OSPE now....korang tahu tak OSPE ni ap?? OSPE stand for Objective Structured Practical Examination......tapi bukan soklan objective yang bulat0bulat tue taw....ni test bertulis..kne buat dalam masa 5-10 minute....kalau ada station active...kena buat experiment la jawabnya....

Next week aku ada 2 OSPE...ahad-Medical Parasitology and Selasa-Clinical Biochemistry

nasib baek parasito xde active station....and nasib xbaek nye pulak..semua tengok slide..hahhaha..aku sangat suka...buatnye slide tue tak nampak apa-apa....aku nak jawab pe nanti...antar kertas kosong..huhu....di buatnya otak nak blank plak masa tue..hah...jawabnya sengih je la nant......(>_________<)


semangat.semangat!!

 kih3...hope semuanya berjalan lancar la esok..doa kan aku ye....n kawan-kawan aku jugak....


petang-petang nanti aku mesti jadi camni..hihi

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...