CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, April 28, 2011

Bila exam tamat & I'm unofficially Final year Student !!

 Assalamualaikum..


yessssss.....dan yesssss lagi...nak melompat2 je rasa bila kuar dewan exam tadi.....sudah habis exam...but for the core one la..hahaha...got one more elective paper lol~ Nvm...just 30% for final...another 60% in my hand olredy..cam yakin sangat je dapat 60 kan..tapi aku dapat A la tuk course mark..bape tu tak tau la pulak....


Hari ni semua Biomed 3yr pakai baju baru..baju yang ktorg tempah..cantik2..purple color lagi....before kuar dewan tadi..sempat la kitaorang berposing2 dulu.....jom layan pixca kami....

cantik tak kami...eh2..cilap..cantik tak baju kami....haaaa~

my BFF..love u guys<3


Biomedicine 3rd year 2010/2011...i heart them!



Pic ramai2 ni tak clear sangat..nampak tak aku kat mana..searching2!! haaaa~jumpa tak...heeee..


sempat ni snap gambar dewan...tempat yg paling gerun dan ditakuti bila akhir sem..waa~


Balik2 bilik aku pun simpan la note parasit....da bole masuk tong sampah  kotak...kih3....nak tengok tak bape tebal note ktorng sem ni...rasa sem ni paling siket kot coz 4 subjek core..b4 ni banyak lagi....siket pun tebal giler la jugak...aku ukur..dekat 13 cm...ha...tebal tak..korang kalau rasa bole baca note setebal ni..dialu-alukan la amik Biomed k...haaa

ciap aku letak pembaris lagi..takut korang tak caya....kalau tak nampak klik2 tuk lebih nampak k..

ok la....dats all...nanti aku story laen..eh...cerita My Girlfriend is a Gumiho aku da abis tengok...balik tadi layan sampai abis....nanti aku cerita kat korg ek..sedih kot last2 tue....tunggu ya~



*malam ni mau makan kepsi..jom2....


2 comments:

  1. eh2.. kne tgu result lu.. hahhaah

    ReplyDelete
  2. xpe la..unoffically tue kan..bg change la a.luk..jgn jeles k...awk da nk grad da...ha~

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...