CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Friday, April 29, 2011

--> Packing Time <--

Assalamualaikum..


Packing time!!! yeah...! happy2 coz da nak balik umah...actually minggu depan..kih3...orang lain da ramai da balik..da boleh tido kat umah dorang kot...aku??masih di cini...sabar menunggu last paper...hu~


Bab2 paking memaking ni..aku paling la malas...haish..tak suka main ngan habuk2 ni...macam ada orang suka je...hahaha...da berzaman kotak2 bawah katil ni tak terusik..da jadi sarang apa ntah...


Nak pi simpan kat stor..stor plak duk tingkat atas..penat la pulak pikir nak nek tangga ngangkut kotak yang berat2 ni..


Nvm...tak banyak kot aku kena simpan coz banyak aku nak bawak balik....da banyak sangat khazanah aku simpan kat sini selama 3 tahun kot...aku ada la bagitahu mak aku, cakap nak bawak balik banyak barang...korang tahu mak aku cakap ap??? dia tanya nak suh sewa lori ke datang amik...hahaa..lawak la ma ni...


Ok la..baru nak start packing ni...to all my Biomedic's friends yang da nak balik tue..happy holiday guys...jangan lupa LI 9hb ni ye..hahaha..jumpa lagi bulan 9 nanti....yang tak balik lagi..kita sama2 la tunggu paper Communication tue ek.....



Anyoun!!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...