CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, April 13, 2011

Wedding Style WGM1

hallo2...harini tak mau cerita banyak....just nak share ngan korang pic2 yang aku korek kat Google search pasal WGM1.....sebelum ni aku ad cerita ciket pasal WGM ni kan...sape2 yang tak bace lagi bole la bace kat cini ye....

pic2 ni semua pasal wedding style taw....pic yg diorang amik mase 100th days diorang kawen....layan je la ek pic2 kat bawah ni....aku suke tengok gambar2 kawen ni...hahaha...

 Hyung Joon & Hangbo

Andy & Solbi

Alex & Shin ae

Andy & Solbi






Crown J & In Young



 thanks for reading....
lawa2 and hensem2 kan diorang......(>___<)

*jom sambung study balik.....banyak lagi note Biochem tak baca ni....


3 comments:

  1. zubect: comel kan hyun joon oppa!

    syafiq rosli: yup....sangat2 sweet...suka tengok diorang...(=

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...