CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Friday, May 6, 2011

Cuti hanya 5 hari

Assalamualaikum..


Hye guys...amacam sekarang? best tak cuti...kalau tanya aku la..aku da bosan duk umah...ahaha...baru 3 hari kot..nak buat camne...aku takde pi mane2 ..semua orang cibuk..xleh nak pi mane2...duk makan tidow je kat umah...tak lupa...asyik ngadap tv jer...kalau ade citer best..kalau boleh 24jam aku nak duk depan tv jer...ahaha...



Aku ade mase 1 hari setengah lagi before berangkat ke tempat aku berpractical....so...kena duk umah puas2 dulu...2 bulan duk sana...macam malas nak pi pun ade gak..malas nak bekerja sebenarnya...duk kat umah asyik bangun lambat je..t da kerja kena bangun awal pagi...MALASnyer....!


Pengalaman itu penting kan...so terpaksa berkorban sikit la...so kuat kan semangat ye cik Liza...hik3...apa la aku duk merepek ni....hehehe..bosan sebenarnya...


Thank for the reading.....see u next time babe....annyoun!!



1 comment:

  1. Kalau bosan saya follower awak nak jemput awak join giveaway terbaru Lulu Caldina... hadiah menarik untuk anda..rasa org perempuan mesti suka.. nak tahu pergi ke link dibawah

    http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/05/giveaway-by-lulu-pages-and-dyahahas.html

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...