CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, May 22, 2011

Goguma Couple---> Yongseo

Assalamualaikum..



Selamat petang semua...aku ngah borink tak tahu nak buat apa sekarang...so...nak menaip la siket..heee....rasa cam lama dah tak story pasal citer2 korea ni....eemmm...ada sapa2 kat sini yang minat ngan Yongseo couple dalam WGM2 tak...???heeee..aku baru je abih layan citer tue....best sesangat...sweet gler.....da la Yonghwa and Seohyun tue hensem and cantik...lagi la aku minat nak tengok.....Goguma tue maksudnya sweet potato...coz Seohyun tersangat la suka ngan sweet potato sampai Yonghwa bagi hadiah tanah tuk tanam goguma tuk Seohyun...hahaha..tak pernah buat dek orang....sebab tue sweet diorang ni.....<3


Yonghwa and Seohyun

For your information....Yonghwa ni vocalist CNBlue...and Seohyun from Girl's Generation group....kalau la diorang ni kapel betol2 kan best....last episod paling sedih la...sampai aku nangis...sedih giler...macam2 Yonghwa bagi kan Seohyun....gitar pink tue la comel giler....nak jugak!!!hahaha....



Ok la....korang layan je la pic2 diorang yang sangat sweet ni....buat aku jeles je...heeee









sweet....<3


Sweet kan....heeee....Sweet Potato couple...hwaiting!!!



Ok korang...itu sahaja.....annyounnnn!!




1 comment:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...