CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, May 15, 2011

Jalan-jalan di Kuala Lumpur

Assalamualaikum...


Semalam aku and da geng pi jalan2 kat Mid Valley...takut nak g jalan tempat laen..kan sekarang ngah panas ngan isu orang simbah asid...so...just pi kat tempat-tempat yang ramai orang jer....kamo2 si perempuan yang cantik manis...kalau nak jejalan tue...bawak geng ramai2...jangan nak tunjuk berani jalan sorang2 ek...kan xpasal hilang muka nanti..just peringatan untuk kaum sejenis.....(=


Best jugak jalan2 semalam...tapi bila da balik bilik..mak oii..nak mati da rasa...penat gilak!   Ktorang g tengok wayang semalam..cerita Kongsi..arahan my bF...hahaha....Farid Kamil....best jugak..kelakar pun ada..Sam kecek kelate...hahaha..lawak2....memang ramai la orang nk tengok citer ni..baru kuar kan 13 mei aritue....sapa2 yang tak tengok lagi..pi la tengok....


Tak semapat nak ronda 1 Mid pun...besar gila kan..tue pun duk belek2 kasut and baju pun da berjam2...hahaha...tengok2 da pukol 1...tengok wayang kol 2.45...so..pi la semayang dulu....lepas tgk wayang tue...g shopping makanan lak...dalam kol 5.15 da ciap shopping..masa tue da berpecah ngan my frens Tha and Ethika...diorang balik umah...so just me and syitah...2 orang yang tak pernah jalan kat Mid sendirian...aku pernah je datang Mid but ngan orang yang tahu selok-belok jalan....hahaha...so masa nak balik tue...cari2 punyer cari ktorang tak jumpa jalan kuar...hahaha...adoiiii..da la brang banyak and berat..nak patah pun ada tangan..ngan sakit kaki lagi...hahaha...so bila da sesat tue..kena buat muka tak malu tanya orang la kan...kan tak pasal tidow kat Mid t...hahaha...



Akhirnya..jumpa jugak jalan kuar...balik ngan KTM ja...punyer la ramai orang...himpit-menghimpit la jawapnya...bila sampai kat Sg Buloh tue..kena naek teksi pulak nak balik hostel...ada ker pakcik teksi cakap ktorng ni cam  indon...coz bawak barang banyak sangat...adoii....malu lagi disitu....tak mau da beli barang byk2 t...hahaha.... actually kat sini kafe tak bukak weekend...so..hari ni terpaksa berdiet la...makan je apa yang ada...)=


Itu aja aku nak citer..pengalaman jalan2 kat Mid...hahaha....nak sambung buat log book....kat bawah ni picxa yang kami berempat sempat snap..heeeeee....







sempat g amik gambar dalam panggung..hahah...b4 dia ttup lampu...







Annyoun!!! <3

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...