CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, May 1, 2011

Last Paper...fighting!!

Assalamualaikum..



Morning semua..dah bekpes?aku minum air kosong je..malas nk makan...jap lagi da luch..heee...biasa la bangun lambat..oppsss...kantoi sudah....^ ^



Ok..esok last paper aku....yang ni paper elective...just 30% for final exam..but...still..agak tak reti nak study camne and nak jawab ape...esok kena mengarang karangan 5o markah...2 soklan so 100 markah dalam masa 1 jam..korang rasa sempat tak...haaa...kena buat2 sempat la kan....hope aku boleh bahagi masa betol2 and sempat buat...kalau tak nanya den..w/pun 30% je...


Preparation...kena exercise tangan..hahaha...lepas abis exam konpem2 kena arthralgia + arthritis..haha....kan best kalau soklan bulat2 je...xde la aku nak lenguh2 tangan...nvm..last paper....just do it Liza....!


kalau macam ni..xyah susah2 study la kan..heeee


agak la....tengok citer lagi besh!

Ok beb..kena study ni..kalau tak lagi aku tak tahu nak jawab pe esok..wish me luck k! 


Annyoun!!


*lusa da boleh balik....oyeah!!

2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...