CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, June 5, 2011

Jalan-jalan di Kuala Lumpur_Part 2

Assalamualaikum...


Happy Sunday u ols....best kan hari minggu...boleh rehatkan minda and badan yang stress akibat tekanan kerja..hahaha...bila da dapat projek ni..banyak pulak journal yang nak kena baca..adoii....kalau baca terus paham tak pe..ni masuk je..dia kuar marayau entah kemana....hahaha....takpe2...u can do it babeh!!


Semalam kitorang kuar jalan2 perabis pitis...ahaha....sekali hari jadi Agong...giler ramai orang kat KL semalam...semua pakat kuar shopping.....ktorang join sekaki la..tak sangka ramai giler orang....emm...



Naek KTM jer...mane ade keta kan...saya orang miskin ja...ahaha...stop at stesen Bank Negara....berenti kat Sogo jap...sejukkan badan sambil cuci2 mata....then baru kuar...hajat di hati nak pegi jalan TAR...fuhhhh...memang ramai giler orang...barang kan murah kat situ....ktorang apa lagi...memborong la....ahahaha....kalau balik tangan tak penuh ngan barang memang tak sah....perempuan....memang lumrah alam....pantang nampak sale...tapi bukan ada sale pun kat jalan TAR...but memang harga barang kat situ murah..tak boleh dinafikan...+ banyak pulak gerai yang bukak semalam...tak abis pusing semua lagi kaki da penat..tak larat dowh....+ matahari memang terik giler...kalau tak pakai bedak or foundation yg SPF above 15 for sure balik2 muka hitam...ahahaha....



Layan je la pic ni ek....malas nak mengarang panjang2......(=


Pantang jumpa cermin....^^


Kawan saya yang cantik...hehehe...

Kawan saya yang ayu..hehehe
 
Saya di kala kepenatan...haha

Motif pic ni??hanya kami ber3 je yang tahu...ahaha

Makan2 di Sogo....top-up balik energy yang hilang...




Ok...itu sahaja...thanks for reading.....^^

Annyeong.......<3

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...