CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, June 15, 2011

Jalan-jalan ke UIA Gombak..

Assalamualaikum... 


Morning guys......korang2 yang ngah praktical tue....kerja elok2 yer...jangan duk online jer cam aku ni...hak3...ok...straight to da point....last weekand aku and T-ha pi jalan2 kat UIA...teman cik tha ni jumpa kawan2 lama dia...aku pn ingt nk jmpa gak ngan kwn2 yang ad kat sana...tpi yang aku kenal xde pulak kat u...nvm...emmm...malas nak menaip banyak2...layan je la gambar2 kat bawah ni ek....hehehe...



ni dlm bas...da nak balik da masa ni...hahaha...saje letak depan sbb rasa ktorg comel!! 







sampai2 je terus melantak..lapar kot....nasi goreng sotong + telur goyang..(=


jalan2 round uia..kawan tha da macam tourist guide da..haha

p'mandangan di uia....lawa...suka binaan dia..


kawan2 tha...Wa and Wani....

kami and motor besar......


ok....itu sahaja aku mau cerita...tiap2 minggu kuar kan..hahaha...



*baru jer ciap run qpcr.....tuk standard curve....hope2 yang ni pun jadi....semalam 1 primer da jadi..happy sangat2...susah kot...da 2 kali aku buat xjadi2.....da la SV ciap pesan jangan perabis dia punyer reagent...hahaha..mahal giler kot.....k lah...jap g Journal clup.....see u......bubbye!!



4 comments:

  1. beznyerr..time practical pon boleh jln2 lg..practical kat mana??

    ReplyDelete
  2. hehehe..kt uitm sg buloh...biase la..dkt ngn KL kan..hehehe...ap lagi...jln2 r...tiqah prakticl gk kan..ktne?

    ReplyDelete
  3. eh,saya bakal masuk gombak september ni .cantik eh ? tak sabar nya rasa .hehe :)

    ReplyDelete
  4. syasya: cntik2..binaan dia ala2 islamic g2...gudluck ye nanti....

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...