CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, June 22, 2011

King Of Baking, Kim Tak Goo

Assalamualaikum...


Hye guys....rasa cam lama dah aku tak update pasal cerita2 korea ni kan....heeee....so...disebabkan aku ada mood ni...jom aku nak cerita kat korang pasal latest cerita korea yang aku tengok..... King Of baking, Kim Tak Goo.....hah...sapa yang da tengok cerita ni??...best kan....memang sedih r cerita ni.....kalau nak tengok make sure u'ols sedia tisu banyak2 taw...hahahaha....



Ok....cerita ni ada 30 episode semuanya....tak sampai sebulan kot aku tengok..heeee...kalau da hari2 layan memang cepat la abis kan.....walaupun heronya tak berapa nak hensem but dia cute...hahaha....and yang aku tak sangka...heroin kawen ngan hero n0 2....hmmmm....memang sedih la.....tapi happy ending.....so...tak sia2 layan......



Synopsis:

Kim Tak Goo is the eldest son of Goo In Jong, the president of Samhwa Enterprise, a legend in the baking industry. Although he is an extremely talented baker and seemed destined to succeed his father as president, Goo In Jong's family plotted to rob him of his inheritance because he was born to In Jong's mistress. Tak Goo's determination to become number one in the baking industry drives him to rebuild his career from scratch despite the many trials he faces.


Cast:
Hero ----> Yoon Shi Yoon as Kim Tak Goo



2nd Hero ----> Joo Won as Goo Ma Joon


Heroin ----> Eugene as Shin Yoo Kyung



2nd Heroin ----> Lee Young Ah as Yang Mi Sun




Ok....bawah2 ni picture para pelakon...layan je la.....








Itu sahaja....mau pi buat kerja da jap lagi...sapa2 yang belum tengok...tengok la ek cerita ni......see u.....bubbye!!

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...