CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Tuesday, July 5, 2011

Jalan-jalan di Kuala Lumpur_Part 3

Assalamualaikum...


Rasa cam lama giler je aku tak update belog ni....hehehe....buzy ciket..eh...bukan ciket tapi banyak la jugak....haishh....banyak kot kerja....this week is my last week here as a practical student...bila last week ni....banyak pulak kerja...ngan presentationnya.....report lagi nak kena hantar...ngan log book lagi......huhuhu....yang penting jumaat ni aku da boleh balik umah....horeeeyyy!!!



Hah...actually aku nak citer pasal yang last weekend kitorang kuar jejalan....tak sempat nak update....so harini la baru aku update yer...hehehe....ok....kitaorang keluar hari ahad.....seperti biasa orang ramai berpusu-pusu pi KL....nak buat ap??mesti la gi tabur duit kat shopping2 mall...hahaha.....sama la jugak ngan ktorang....tapi aku tak beli apa pun coz ari jumaat da shopping sakan kat pekan Sg Buloh....hahaha.....



Kitorg ke low yat...coz ada kawan aku nak beli camera...aku??cuci mata je...then...pi times square yang kat sebelah tue.....tue je la...and time nak balik pulak...bala2....kami "ter'jam" dalam KTM..lama giler...2 jam beb...macam perjalanan nak g mane je..biasa 15 - 30 min je..haish....penat2....



Ok la...aku update ciket je la ek....tak de idea nak karang panjang2.....layan je la pic2 ktorang kat bawah ni....



makak at food court Times..nak cari tempat ni pun satu hal....haha


singgah kat bowling...tp tengok org maen je...heee



Thats all la kawan2....esok aku kena present kat journal club ni...hahaha..takot2...wish me and my frenz good luck k....orang last kena present ni...mntak2 ok la.....K....chiow!!!


No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...