CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, July 21, 2011

Kenangan terindah di IMMB

Assalamualaikum...


Hye peeps.....amacam sekarang...sihat tak....?lama giler kot aku tak update belog ni...sori taw....hahaha...malas...nak2 bila aku duk kat umah...semua benda malas nak buat....heheheehe...actually cerita yang aku nak story ni da lama....baru sekarang aku merajinkan diri nak menulis ni...dah hampir 2 minggu aku habis practical...yes...it is a sweet memory and one of precious experience i got from there....hahaha....



Hari last before aku balik...."BBQ time!!"....immb telah mengadakan BBQ party...immb staff and dibantu oleh ramai lagi student termasuk la kami student2 practical...best2..boleh erat kan silaturahim...yang b4 ni tak pernah nak cakap..just pandang2 and jeling2 je...tapi haritu memang happening...tolong -menolong amalan mulia...tak gitu...hahaha...




Bila time nak makan pulak...mak oi...belambak makanan...memag hancuss la diet ak...hahaha...macam2 ada...sekali amik penoh pinggan...anak dara2....hahaha...lantak la..yang penting orang da bagi makan...kita makan la...da nak balik kan...makan selagi bole makan...nanti da tak merasa makanan kat cini...hoho...




Tengah2 makan ada pulak duk snap2 gambor..aku ni bukan bole...bila nampak je camera terus nk posing..hehe....nanti aku tunjuk kat korang pic2 yang happening time BBQ tue...tunggu....and sambil2 tue aku and syitah amik kesempatan pi amik gambar ngan my kakak2....kak zu, kak umi, kak syud, kak syima....mereka ni la yang tolong aku and syitah ciapkan projek...students Dr Hoh....thank ye akak2 ku!!



Macam panjang pulak aku menulis....hehehe...lets the picture tell u'ols the story ye....hahaha...layan....
















 

hahaha...m'try guna dslr....bestnye kalau ada satu...




Ok...banyak sangat gambar2  nye...ni sebahagian je..tak larat kot kalau nak upload semua..hehehe....last but not least...aku nak ucapkan terima kasih kat semua warga IMMB..en irwan, en asrul, en faeez, akim, kak zu, en talhah and semua la yang ada kat immb tue....thanks coz layan kami dengan baek...jasa mu akan ku kenang....cewah...hahaha...."pagi siang, malam gelap, salah silap mohon maap ya"....hahaha....



Setakat itu sahaja coretan aku....hahaha...c u....arigatone.....wasalam.....



2 comments:

  1. nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  2. jom join contest delightful ramadhan...
    http://mieyasays.blogspot.com/2011/08/delightful-ramadhan-contest.html

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...