CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, November 14, 2011

Hari Raya di Cuti Midsem

Assalamualaikum....


Hallop everybody.....huh....gila lama aku tak update blog ni.....very2 sorry....bukan tak nak update....tapi buzy....errrkkkk....alasan semata-mata....yang sebenarnya malas....plus line internet yang uzur and telah membantutkan niat aku nak menulis blog ni......alhamdulillah sekarang aku da rajin siket....insyaAllah aku akan merajinkan diri aku lagi lepas ni...hehehe....


Ok..back to da story....aku muncul malam ni dengan cerita hari raya...hehehe....lambat betol kan...da seminggu raya baru sekarang nak update....aahhh...lantak la...yang penting ada jugak idea aku nak menaip dari menyepi je blog aku ni kan.....

So.....amacam raya korang??ada best?......kalau raya haji ni memang femes dengan daging korbannya kan....fuhh.....dekat seminggu kat umah aku tue duk makan daging je hari2....boleh naik darah aku kot....tue pun da rasa pening2 kepala sebab makan daging banyak sangat....try cek freezer sorang2...konpem ada lagi lebihan daging yang belom habis dijamah lagi.....hahaha....


Raya haji tahun ni aku and family buat ala sederhana jer....erkkk.....sederhana ke...actually din do anything....hehe...memang malas plus budget pun ciput je....and ramai sedara mara yang buat kenduri...so....kitorang pegi serbu rumah diorang la.....hehehehe...

with my big brother

my sis..ina n my mom


with my brother



Ok....da tak tahu nak tulis apa....actually aku baru abis cuti midsem....seminggu je sekali ngan cuti raya....kejap je kan....so...esok da mula mengaji....malas..memang sangat malas.....bukan ada kelas pun esok...tapi ada practicum at Microb lab....hurrmmm....kalau ikut kan hati memang malas nak datang lagi....tapi nak buat camne....kijo banyok wei....aiiyyooo....enough cuti seminggu without do nothing at home...memang relaks habis-habisan la....haa~


K....thats all guys....thanks for reading.......jumpa nanti.......adios....^^


Salam~


No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...