CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, June 22, 2011

King Of Baking, Kim Tak Goo

Assalamualaikum...


Hye guys....rasa cam lama dah aku tak update pasal cerita2 korea ni kan....heeee....so...disebabkan aku ada mood ni...jom aku nak cerita kat korang pasal latest cerita korea yang aku tengok..... King Of baking, Kim Tak Goo.....hah...sapa yang da tengok cerita ni??...best kan....memang sedih r cerita ni.....kalau nak tengok make sure u'ols sedia tisu banyak2 taw...hahahaha....



Ok....cerita ni ada 30 episode semuanya....tak sampai sebulan kot aku tengok..heeee...kalau da hari2 layan memang cepat la abis kan.....walaupun heronya tak berapa nak hensem but dia cute...hahaha....and yang aku tak sangka...heroin kawen ngan hero n0 2....hmmmm....memang sedih la.....tapi happy ending.....so...tak sia2 layan......



Synopsis:

Kim Tak Goo is the eldest son of Goo In Jong, the president of Samhwa Enterprise, a legend in the baking industry. Although he is an extremely talented baker and seemed destined to succeed his father as president, Goo In Jong's family plotted to rob him of his inheritance because he was born to In Jong's mistress. Tak Goo's determination to become number one in the baking industry drives him to rebuild his career from scratch despite the many trials he faces.


Cast:
Hero ----> Yoon Shi Yoon as Kim Tak Goo



2nd Hero ----> Joo Won as Goo Ma Joon


Heroin ----> Eugene as Shin Yoo Kyung



2nd Heroin ----> Lee Young Ah as Yang Mi Sun




Ok....bawah2 ni picture para pelakon...layan je la.....








Itu sahaja....mau pi buat kerja da jap lagi...sapa2 yang belum tengok...tengok la ek cerita ni......see u.....bubbye!!

Wednesday, June 15, 2011

Jalan-jalan ke UIA Gombak..

Assalamualaikum... 


Morning guys......korang2 yang ngah praktical tue....kerja elok2 yer...jangan duk online jer cam aku ni...hak3...ok...straight to da point....last weekand aku and T-ha pi jalan2 kat UIA...teman cik tha ni jumpa kawan2 lama dia...aku pn ingt nk jmpa gak ngan kwn2 yang ad kat sana...tpi yang aku kenal xde pulak kat u...nvm...emmm...malas nak menaip banyak2...layan je la gambar2 kat bawah ni ek....hehehe...



ni dlm bas...da nak balik da masa ni...hahaha...saje letak depan sbb rasa ktorg comel!! 







sampai2 je terus melantak..lapar kot....nasi goreng sotong + telur goyang..(=


jalan2 round uia..kawan tha da macam tourist guide da..haha

p'mandangan di uia....lawa...suka binaan dia..


kawan2 tha...Wa and Wani....

kami and motor besar......


ok....itu sahaja aku mau cerita...tiap2 minggu kuar kan..hahaha...



*baru jer ciap run qpcr.....tuk standard curve....hope2 yang ni pun jadi....semalam 1 primer da jadi..happy sangat2...susah kot...da 2 kali aku buat xjadi2.....da la SV ciap pesan jangan perabis dia punyer reagent...hahaha..mahal giler kot.....k lah...jap g Journal clup.....see u......bubbye!!



Sunday, June 5, 2011

Jalan-jalan di Kuala Lumpur_Part 2

Assalamualaikum...


Happy Sunday u ols....best kan hari minggu...boleh rehatkan minda and badan yang stress akibat tekanan kerja..hahaha...bila da dapat projek ni..banyak pulak journal yang nak kena baca..adoii....kalau baca terus paham tak pe..ni masuk je..dia kuar marayau entah kemana....hahaha....takpe2...u can do it babeh!!


Semalam kitorang kuar jalan2 perabis pitis...ahaha....sekali hari jadi Agong...giler ramai orang kat KL semalam...semua pakat kuar shopping.....ktorang join sekaki la..tak sangka ramai giler orang....emm...



Naek KTM jer...mane ade keta kan...saya orang miskin ja...ahaha...stop at stesen Bank Negara....berenti kat Sogo jap...sejukkan badan sambil cuci2 mata....then baru kuar...hajat di hati nak pegi jalan TAR...fuhhhh...memang ramai giler orang...barang kan murah kat situ....ktorang apa lagi...memborong la....ahahaha....kalau balik tangan tak penuh ngan barang memang tak sah....perempuan....memang lumrah alam....pantang nampak sale...tapi bukan ada sale pun kat jalan TAR...but memang harga barang kat situ murah..tak boleh dinafikan...+ banyak pulak gerai yang bukak semalam...tak abis pusing semua lagi kaki da penat..tak larat dowh....+ matahari memang terik giler...kalau tak pakai bedak or foundation yg SPF above 15 for sure balik2 muka hitam...ahahaha....



Layan je la pic ni ek....malas nak mengarang panjang2......(=


Pantang jumpa cermin....^^


Kawan saya yang cantik...hehehe...

Kawan saya yang ayu..hehehe
 
Saya di kala kepenatan...haha

Motif pic ni??hanya kami ber3 je yang tahu...ahaha

Makan2 di Sogo....top-up balik energy yang hilang...




Ok...itu sahaja...thanks for reading.....^^

Annyeong.......<3

Friday, June 3, 2011

Sweet and sour of life..

Assalamualaikum..


Selamat pagi semua....harini aku tak mau cakap banyak..just nak share gmbar2 yang aku rasa menarik and cute..hehehe....layan je la ek...sumber pakcik Tumblr..

Colours of the life..smile!

Sour~

Sweet~




So..hargailah apa yang kita ada sekarang....peace no war!




*Dah dapat projek untuk LI...
  title: "CNVs of FCGR3B gene in DHF patients"




Itu aja..kamsahamida......

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...