CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Thursday, July 21, 2011

Kenangan terindah di IMMB

Assalamualaikum...


Hye peeps.....amacam sekarang...sihat tak....?lama giler kot aku tak update belog ni...sori taw....hahaha...malas...nak2 bila aku duk kat umah...semua benda malas nak buat....heheheehe...actually cerita yang aku nak story ni da lama....baru sekarang aku merajinkan diri nak menulis ni...dah hampir 2 minggu aku habis practical...yes...it is a sweet memory and one of precious experience i got from there....hahaha....



Hari last before aku balik...."BBQ time!!"....immb telah mengadakan BBQ party...immb staff and dibantu oleh ramai lagi student termasuk la kami student2 practical...best2..boleh erat kan silaturahim...yang b4 ni tak pernah nak cakap..just pandang2 and jeling2 je...tapi haritu memang happening...tolong -menolong amalan mulia...tak gitu...hahaha...




Bila time nak makan pulak...mak oi...belambak makanan...memag hancuss la diet ak...hahaha...macam2 ada...sekali amik penoh pinggan...anak dara2....hahaha...lantak la..yang penting orang da bagi makan...kita makan la...da nak balik kan...makan selagi bole makan...nanti da tak merasa makanan kat cini...hoho...




Tengah2 makan ada pulak duk snap2 gambor..aku ni bukan bole...bila nampak je camera terus nk posing..hehe....nanti aku tunjuk kat korang pic2 yang happening time BBQ tue...tunggu....and sambil2 tue aku and syitah amik kesempatan pi amik gambar ngan my kakak2....kak zu, kak umi, kak syud, kak syima....mereka ni la yang tolong aku and syitah ciapkan projek...students Dr Hoh....thank ye akak2 ku!!



Macam panjang pulak aku menulis....hehehe...lets the picture tell u'ols the story ye....hahaha...layan....
















 

hahaha...m'try guna dslr....bestnye kalau ada satu...




Ok...banyak sangat gambar2  nye...ni sebahagian je..tak larat kot kalau nak upload semua..hehehe....last but not least...aku nak ucapkan terima kasih kat semua warga IMMB..en irwan, en asrul, en faeez, akim, kak zu, en talhah and semua la yang ada kat immb tue....thanks coz layan kami dengan baek...jasa mu akan ku kenang....cewah...hahaha...."pagi siang, malam gelap, salah silap mohon maap ya"....hahaha....



Setakat itu sahaja coretan aku....hahaha...c u....arigatone.....wasalam.....



Tuesday, July 5, 2011

Jalan-jalan di Kuala Lumpur_Part 3

Assalamualaikum...


Rasa cam lama giler je aku tak update belog ni....hehehe....buzy ciket..eh...bukan ciket tapi banyak la jugak....haishh....banyak kot kerja....this week is my last week here as a practical student...bila last week ni....banyak pulak kerja...ngan presentationnya.....report lagi nak kena hantar...ngan log book lagi......huhuhu....yang penting jumaat ni aku da boleh balik umah....horeeeyyy!!!



Hah...actually aku nak citer pasal yang last weekend kitorang kuar jejalan....tak sempat nak update....so harini la baru aku update yer...hehehe....ok....kitaorang keluar hari ahad.....seperti biasa orang ramai berpusu-pusu pi KL....nak buat ap??mesti la gi tabur duit kat shopping2 mall...hahaha.....sama la jugak ngan ktorang....tapi aku tak beli apa pun coz ari jumaat da shopping sakan kat pekan Sg Buloh....hahaha.....



Kitorg ke low yat...coz ada kawan aku nak beli camera...aku??cuci mata je...then...pi times square yang kat sebelah tue.....tue je la...and time nak balik pulak...bala2....kami "ter'jam" dalam KTM..lama giler...2 jam beb...macam perjalanan nak g mane je..biasa 15 - 30 min je..haish....penat2....



Ok la...aku update ciket je la ek....tak de idea nak karang panjang2.....layan je la pic2 ktorang kat bawah ni....



makak at food court Times..nak cari tempat ni pun satu hal....haha


singgah kat bowling...tp tengok org maen je...heee



Thats all la kawan2....esok aku kena present kat journal club ni...hahaha..takot2...wish me and my frenz good luck k....orang last kena present ni...mntak2 ok la.....K....chiow!!!


Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...