CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, March 18, 2012

Family Day | Pantai Seri Tujoh

Assalamualaikum..

Aku ingat nak update pasal family day ni semalam, tapi akibat terlalu penat jari jemari ni tak mau berfungsi ^^
Almaklum, main tak ingat dunia..balik hostel terlantar macam oarng sakit..hahaha..Hari ni baru terasa kesan dan akibat event semalam..mau tak nya...tak pernah2 seumur hidop main tarik tali..semalam aku main..hohoho..unbelievable! but..yang sedihnya tak menang...buat sakit tangan and kaki je.. :p

Dari analisa aku, Biomed's family day semalam is the best ever walaupun tak ramai yang join..yang penting semua adik2 sporting and happening..and makanan dia banyak best! ^^

Berlangsung di Pantai Seri Tujoh, Tumpat Kelantan...sapa2 yang dah sampai sini?..Tumpat adalah sempadan negeri Kelantan dengan Thailand..biasa kalau sempadan ni barang murah2..murah ke? boleh tahan la...tapi kalau boleh sampai ke Rantau Panjang or Pengkalan Kubor lagi best..tempat perabis pitih! ^^

Pantai Seri Tujoh..aku pernah sampai sini sekali je walaupun aku da lama tinggal kat Kelantan ni..so kiranya ini kali ke 2 la..tak sangka permandangan dia sangat cantik especially the resort..masa aku sampai dulu tak perasan pulak ada resort yang lawa kat situ..Semalam kitaorang pegi pantai masa air tengah pasang..so pantai tak berapa cantik sangat..dulu cantik tapi sekarang da banyak pasir terhakis..

Banyak pulak aku mengarang, jom layan beberapa gambar di sekitar event family day semalam...^^

Jom pegi sekolah!
Chalet terapung..lawa!
Pantai..biru + hijau..
Kereta berhias..Tumpat..
Us..<3

Muka  sudah burn...:p

Before balik kitaorang pegi main kat Fun Fair...sangat pening bila naik itu ferris wheel..berpuluh punsingan..nasib tak muntah je..hahaha..ada kayaking juga di sana..lain kali boleh datang lagi...so..kepada sesiapa yang teringin nak datang Kelantan and tak tahu nak pegi mana, aku suggest kan korang datang la ke sini..<3

That's all...Assalamualaikum...!

4 comments:

  1. lamanya sis tak main fun fair. berkurun lamanya,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sama la sis..da tua2 ni excited pulak nak cuba kan..^^

      Delete
  2. akak x pernah sampai lagi daerah tumpat n pantai seri tujuh tu..cantik gak ye..

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...