CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, March 26, 2012

Makan-makan | Restoran Selera Cik Siti

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..malam ni aku kekenyangan lagi..baru aje balik dari makam malam di Restoran Selera Cik Siti..bertempat di Berek 12, Kota Bharu...kami pergi 2 buah kereta..10 orang semuanya..kawan aku cakap restoran tu cawangan baru bukak..patut la tak pernah nampak..tengok tempat pun lawa lagi...ok..not bad...makanan pun sedap and harga dia berpatutan..^^

Aku makan Nasi Goreng Kerabu..saja nak try..biasa duk makan nasi kerabu je kan..nak rasa pulak kalau nasi itu di goreng...yaa...memang still rasa macam nasi kerabu..and best makan time panas2..tapi satu je..first nasi tu masuk mulut aku...terasa muka aku merah and panas...pedas giler kot bila tergigit lada..macam makan nasi goreng cili pulak..banyak gila dia letak lada...tapi best la...aku suka...and aku mentry rasa makanan kawan2 aku pulak..ok...best jugak..nanti boleh datang lagi....

Jom layan beberapa gambar yang aku sempat ambik...kalau tak amik gambar memang tak sah kan..i tak guna dslr pun..guna tepon murah je...layan...^^

Cantikkan tudung...bawal crown..i loike ^^




Cocktail Cik Siti
Chicken Chop...pinggannya besar amat^^

Nasi Goreng Ayam

Mine..^^ Nasi Goreng Kerabu
Nasi Goreng Paprik
Nasi Ayam Penyek

Nampak best kan..apa lagi..pergi serbu la..restoran tu bukak 24 jam...itu sahaja..nanti aku update lagi...Assalamulaikum..!


2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...