CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, March 28, 2012

Makan-makan | Tutti Frutti Time!

Assalamualaikum...


Hari ni kali ke-3 aku jejakkan kaki kat Tutti Frutti...kali pertama pegi just nak rasa2 je..kali ke-2 ada orang belanja..hah..kali ke-3, aku pulak belanja orang...untung la awak cik Teha..^^...actually masa mula2 bukak sem lagi aku and cik Sya rancang nak belanja cik Teha..tapi asyik postpone je..harini termakbul jugak..bagi yang tak tahu lagi, kat depan USM Kubang Kerian ni ada Tutti Frutti taw, opposite dengan Mydin Mall..kalau ada rasa nak makan tu, jemput la datang ye..


Kitaorang makan 1 cup je, yang paling besar (pink color)...penoh gila topping sampai tak nampak dah ice-cream kat dalam...rasa dia best, tapi bagi aku..rasa cam ice-cream biasa je especially perisa vanilla and chocolate..tapi yang perisa buah baru rasa cam yougart..masam ^^


Jom layan beberapa gambar aku amik tadi..^^


Yummy  ^^
Penoh..^^
BFF - cik Sya <3
BFF - cik Teha <3
Me ^^


 Dats all...jumpa lagi awop2...^^...Annyeong...Assalamualaikum!

6 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...