CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Saturday, March 31, 2012

Malam Kebudayaan India 2012, USM Kampus Kesihatan

Assalamualaikum..

Namaste...hehe..semalam dekat Dewan Utama USM, Kampus Kesihatan berlangsungnya MKI, Malam Kebudayaan India 2012..tema burung merak..semua tempat mesti ada burung tu..sangat cantik...ini kira kali ke 2 aku pegi tengok MKI ni..best..berbaloi la harga tiket rm10..tapi yang tak best nya masa lucky draw tu..memang kitaorang tak de luck kot..hahaha...aiihh..tak pernah nak dapat...):

Start dari pukul 8pm sampai 12.30am..aku balik bilik dekat pukul 1 pagi...orang lain dah balik, aku and cik Tha duk sibuk ambik gambar..hehe..dia punyer decoration cantik sangat..memang kagum la dengan diorang semua..ada masa kot nak buat semua tu..tabik boss!!

And, one more thing..persembahan dia memang mantop..dengan lagu yang memang rancak..rasa nak berjoget2 jugak...hahaha...banyak persembahan tarian india..modern and classic...tak penat ke diorang menari..non stop..aku yang tengok ni pulak rasa penat..hehehe

Jom layan beberapa gambar yang aku sempat ambik...

warna warni..sangat cantik!


burung merak yang sangat lawa..

beras warna warni


with burung merak versi kecik..^^



gambar ni lawak..orang belakang tu sibuk jugak nak masuk gambar..haha^^



Banyak pulak aku letak gambar..tak pe lah..sebab semuanya lawa...warna warni...suka tengok...semua ni kenangan aku kat USM...nanti da tak de event2 macam ni...^^


Itu sahaja hari ni...malas nak bebel panjang2...next time aku update cerita lain pulak...bubbye....annyoung..Assalamualaikum...!


No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...