CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, March 25, 2012

Sweet & Sour

Assalamualaikum..


Hari ni mood aku happy, tapi tetap mood nak buat kerja sekolah tu tak ada, hilang tak tahu merayap pegi mana..dengan internet yang lembab tahap siput b***..kadang-kadang tensen jugak..nak buat kerja pun susah..orang lain duk sibuk pakai BB...haihh..tak dop pitih ambo nok beli...bersyukur dengan apa yang ada..tak payah nak membazir..hehehe..ayat penyedap ^^



Pastu mula lah nak buat benda bukan2...tengok ni...conteng-menyonteng time! 
Khusus untuk belog Sweet & Sour...^^






Hobi di masa yang tak berapa nak lapang..dengan log book tak siap lagi, thesis lagi...sempat lagi kan..almaklum..suka sangat tangguh2 kerja ni..bila da sampai due..baru la kelam kabut nak buat...awop2...bila nak sedar ni...??peringatan untuk diri sendiri and kamo2 yang seangkatan dengan saya..^^


Assalamualaikum..


p/s: "mood rajin sila datang kepada aku secepat yang mungkin..."


No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...