CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Sunday, April 8, 2012

Bercuti dengan "Love Letter".

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, harini hujan lagi. Hujan bawa rahmat kan. Rasa tenang dan aman je hidup. Aman ke? Orang lain dapat bercuti kat rumah, aku bercuti kat U la jawabnya. Hehe. Its ok, dapat balik hujung minggu pun da terubat rindu kat family. Ada jugak kawan2 yang tak balik langsung. Committed pada kerja. Hehe.

Love letter. Kadang2 surat ni dapat sampai kan kata2 kita yang tak terucap oleh mulut. Kan? So, ia memainkan peranan yang penting. Hehe. Bukan semua kita dapat luahkan, especially face to face, alternatifnya surat, mesej and etc. 

Yang aku nak cerita ni bukan pasal love letter kat pakwe or makwe ye. Tapi "Love Letter = Thesis". Hehe. Kawan2 aku duk panggil love letter, aku pun ikut panggil jugak la. Haha. "Love Letter" ni as a jaminan untuk grad nanti, kalau tak siap, memang tak grad la aku jawabnya.

Aku baru aje duk menaip methodology, tu pun tak siap lagi. Hopefully cuti ni aku dapat siapkan Chapter 1, 2 and 3. Boleh ke? InsyaAllah. Usaha tangga kejayaan. Aja2 fighting ^^

Pagi tadi pergi jumpa supervisor, Doktor suruh buat paper untuk publish pulak. Dia cakap "Ini untuk awak punyer CV jugak". So, pasrah je la. Untuk masa depan aku jugak. Hehe. Pasal lab work pulak, just need one more normal cell. Asyik contaminate aje, geram jugak. Harap2 dapat jumpa la lagi satu sel, tapi Dr cakap kalau tak ade jugak, just used result yang ada je lah. 

Hah, malam ini Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH). Sapa mau tengok? Jom. Korang rasa sapa yang menang Bintang Paling Popular? Aaron Aziz or Shaheizy Sam? Aku suka dua2, tapi rasa macam Sam menang lagi je tahun ni. Hehe. ^^



Assalamualaikum.


2 comments:

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...