CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Friday, April 13, 2012

Outing Day!

Assalamualaikum.

Semalam kami - Aku, Cik Tha, Cik Sya n Cik Tikah- keluar jalan2 untuk release tension. Hehe. Seharian berjalan area Kota Bharu je, tak pergi jauh pun. Destinasi pertama Tesco, pergi beli tiket bas. Then, patah balik pergi KB Mall, hah kat sini lama siket. Tujuan utama cari baju dinner and beli "baby" baru. Hehe. Lunch and semayang zohor semua kat sini. Bila semua benda da selesai, kami berangkat pulak ke destinasi seterusnya. 

McValue Lunch - McChiken



Destinasi seterusnya, Nagoya Tekstile Kota Bharu. Sebelum tu semayang Asar kat surau sebelah Pasar Siti Khadijah. Kat Nagoya aku jamu mata je, kawan2 aku yang beli kain nak  buat baju raya. Hehe. Aku baru je beli kain, so malas la nak membazir duit. Hehe.


Lepastu, ingat nak naik Pasar Siti kejap, tapi jam menunjukkan 6 lebih, sudah tutup. Kami pun ingat nak pergi makan dekat Restoran Cikgu, Nasi Ulam Kampung Kraft. Tutup jugak. Tak ade rezeki la jawabnya. Sementara menunggu masuk waktu Maghrib, kami berphoto shoot la dulu dekat kawasan Istana Jahar and Padang Merdeka. Nak masuk dalam, semua da tutup, kat luar pun jadi lah. Hehe.







Bila malam, perut sudah terasa lapar mintak diisi, kami pun bergerak ke destinasi terakhir. Satay Malaysia dekat Pengkalan Chepa. Hah, kat situ satay dia best sangat. Harga pun berpatutan. Kitaorang amik pakej makan 4 orang.


Bila perut da kenyang, mata pun mengantuk kan. Hehe. Kami pun balik la ke USM balik. Sampai kat bilik lebih kurang jam 10 malam. Memang puas la berjalan. Hehe. Sori sebab panjang pulak aku menaip, banyak nak cerita kan. Hope korang tak boring membaca. Dats all yaw. Hehe.

Assalamualaikum.

1 comment:

  1. pit stOp Girang seterusnya adalah disini!

    Girang dtg jelajah blog awk :D

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/review-blog-4-segmen-siri-jelajah-blog.html

    ReplyDelete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...