CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, April 4, 2012

Pening

Assalamualaikum.

Just woke up. Dari pagi tadi pening kepala tak hilang. Sakit, tak boleh nak buat kerja. Lepas lunch, telan Panadol ActiFast. Then, take a nap kejap. Now sudah ok sikit, but still rasa lagi. Aku memang tak suka rasa ni, sakit.

Problem pasal FYP yang tak setel2 lagi yang buat kepala aku sakit. Sabar2, semua ni dugaan dan ujian. Just take a rest, and do it again and again. Biasa la tu, mula2 mesti ada kegagalan baru ada nya kejayaan. A moral support for my brain..Hehe.

Ok, mahu bukak balik segala bagai journal, baca and buat thesis. Thesis progress tersangat la slow.



Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...