CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, April 9, 2012

Secret Recipe | Tea Time !

Assalamualaikum.


Kekenyangan makan kek kat Secret Recipe tadi. Ada urusan kat CIMB, then kawan memang teringin nak makan kek, so berangkat la ke sana. And, Secret Recipe ada buat Tea Time Special dari jam 3 - 6 pm. Makan sambil minum2, free. Minuman je yang free, kek nye tidak. Hehe.

Aku makan Chocolate Cheese, first try. Yes. Yummy. Bila sampai ke cebisan2 terakhir tu, perut da tak boleh nak terima. Muak kot. Tapi sayang nak tinggal. Huhu.

Cik ira - New York Cheese
Cik Sya - Yogurt Cheese
Mine - Chocolate Cheese


Leftover, sayangnya tak abis ):
Coffee yang sangat pahit!


Lain kali kalau nak makan kat sana kena kongsi, baru tak membazir. Hehe.


Assalamualaikum.



6 comments:

  1. miss z suka new york cheese cake..hehehe...nyummy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best jugak, tapi cepat muak makan cheese..hehe

      Delete
  2. sedap,, dhira suka kek tiramisu n blueberry chese cake...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiramisu best! blueberry xpernah try lagi...(:

      Delete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...