CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Tuesday, May 8, 2012

Meet Again after 5 years

Assalamualaikum.


Berhenti sekejap dari menulis thesis, kepala sudah tak boleh nak berfikir, mata asyik minta ditutup. Tapi sebelum aku nak beradu, nak update belog ni jap. Semalam, bersempena cuti Hari Wesak, aku bertemu kembali dengan kawan2 lama aku masa belajar kat Lipis dulu. Almost 5 years tak jumpa, except dengan Cik Auni, pernah jumpa dia masa pergi USM Penang dulu. Tak ramai pun, just 3 orang. Cik Fatin (bakal doktor), Cik Auni (sekarang da jadi Cikgu), and Cik Farhani (tengah sambung Master). Kitaorang lepak2 kat KB Mall, then berangkat ke Tesco pulak. Diorang ni la nak cari barang, aku cuci mata je. Hehe. 


Cik Fatin masih tak berubah, kelakar macam dulu jugak. Sakit perot den tahan gelak. Cik Farhani makin ayu and comel. Cik Auni pun comel. Physical as usual, mesti berubah. Macam aku la, da makin gemok. Haha. Jeles dengan Cik Farhani, dia makin kurus, lagi la nampak kecik. Hope 2/6 ni boleh jumpa lagi, kawan aku, Cik Mirae dah nak menamatkan zaman anak daranya. Advanced betol Cik Mirae kita. Anyway, Congratulation!


with Cik Fatin

Me, Cik Fatin & Cik Auni

Tangga. Haha. Yang kecik sekali tu Cik Farhani.

Itu sahaja, mengantuk sudah. Sayonara ^^

Assalamualaikum.

9 comments:

  1. Replies
    1. laaa...u ada belog jugak ke..nape i tak tahu..haha...sila lah jeles..sapa suh tak cuti...

      Delete
  2. liza da gemuk?? itu tipu..huhu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol..betol..memang chubby sangat dah sekarang..):

      Delete
  3. untg la dpt jumpa kwn lama, msti rse sronok gile kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...seronok sangat..lama dah tak jumpa diorang..(:

      Delete
  4. eh2...sape yang ambik gambar last tu?.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..entah la pak cik mana yang tolong amik..^^ hehe..tenkiu!

      Delete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...