CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, June 25, 2012

4 years, its over now!

Assalamualaikum.



Alhamdulillah, pengajian aku selama 4 tahun in Bachelor of Health Sciences (Biomedicine) akhirnya sudah sampai ke penghujungnya. Berjaya jugak tempuh segala onak duri ranjau panah petir kilat hujan. Haha. Hyper betol! A lot of things i've learned in 4 years time. Ada suka, duka, perit. Tapi itu semua memberi kita pengajaran kan. And, without my lovely friends, aku tak rasa aku akan sampai ke tahap ni. Susah, memang sangat susah. And now, i starts to miss them. Hmmm.

Setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan. Tapi hopefully, setiap pertemuan itu akan jadi titik permulaan itu kita jadi kawan and tak akan di lupakan sampai bila2. Don't lost contact ye darlings! Ntah kenapa aku tetiba rasa sebak bila menaip entry ni. Hmmm. Jangan nangis, tak macho ^^

Everyone have their own journey, so just follow it. Hope sangat2 kita boleh berjumpa lagi di lain hari dan waktu. My 2 bestfriends pon sudah pulang ke kampung halaman, tinggal la aku terkontang kanting lagi kat sini. Kenapa tak balik lagi? Sebab ada benda lagi yang perlu diuruskan, kalau tak memang aku orang first yang aku cabot. Haha.

Aku dapat offer untuk bekerja dengan my supervisor untuk sambung kerja2 yang terbengkalai masa buat FYP dulu. Hehe. Alhamdulillah. At least, aku tak makan tidur je kat rumah nanti, boleh tambah ilmu bukan tambah isi perut. Haha. And, aku mintak start kerja next week, 1st July. Mesti la nak berehat2 landing2 dulu kat rumah before kerja kan.

Thats all. Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...