CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Wednesday, June 6, 2012

Wedding | Reunion

Assalamualaikum.

Rasa cam lama gila aku tak menaip kat belog ni. Almaklum, tersangat la buzy. Less than a month lagi aku akan bergelar student, lepas ni kita tanam anggur pulak. Haha. Tak sabar rasanya nak habis, tapi sekarang ngah pening duk pikir nak buat apa pulak lepas ni. Memang niat nak sambung, tapi tengok la kalau ada rezeki kan.

Last saturday, hari bahagia buat kawan aku Asmira & her husband, Hidayat. Congratulation to both of you! Hope cepat2 dapat baby. Haha. So, amik kesempatan jugak la time ni nak jumpa kawan2 lama. Kalau tak, sampai bila2 pun tak boleh nak jumpa. Boleh dikatakan buat reunion la time wedding kawan ni.

And, takziah jugak buat Asmira. Ayahnya kembali ke Rahmatullah sehari sebelum wedding dia. Emm. Sangat sedih. Tapi semua tu ketentuan Ilahi.






Itu sahaja. Nanti ada masa aku update lagi. Jom study, next week final exam. Hehe. Wish me luck!

Assalamualaikum.

2 comments:

  1. salam.. waa.. liza ad blog.. hehe.. I follow~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..haha..lama dah la i ad blog..^^

      Delete

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...