CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, October 8, 2012

Lata Bayu, Baling, Kedah

Assalamualaikum..

Hye peeps. Agak lama aku mendiamkan diri. Hehe. Almaklum, sekarang ni musim malas melanda and mood nak menaip tak tahu hilang ke mana. Haha. 

Now i'm staying at Bertam, Pulau Pinang. Further study kat sini. Disebabkan course yang aku amik sekarang agak relax (relax ker?), hehe, during weekend, kami boleh pergi jalan-jalan. Yeah. Hari yang ditunggu-tunggu untuk me'release'kan tension. 

Hari sabtu yang lepas kami ke Lata Bayu yang terletak di Baling, Kedah. Perjalanan mengambil masa lebih kurang 1 jam 30 min. Lalu jalan kampung, kalau ikut highway aku rasa 1 jam da  boleh sampai. Bila sampai and aku tengok waterfall kat situ, "Wow! sangat cantik!". Berbaloi jugak datang dari jauh. Hehe. Thanks to the boys yang sudi bawak kitaorang datang tempat ni. Jom layan beberapa gambar yang sempat kawan-kawan aku amik. 




Pemandangan kat belakang tu sangat cantik ^^



That's all. Nanti kalau aku ada pergi jejalan lagi, aku cerita kat korang ek. Anyeoung!


Assalamualaikum.

Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...