CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik-Klik ^^

Followers

Monday, September 23, 2013

Untitled 230913

Assalamualaikum...


Agak lama menyepi, almost 1 year aku tak update blog ni. Tapi still ada yang sudi singgah, thank you so much. Last entry aku pasal aku sambung study, buat master. Now, I already graduated as a Master's student. Alhamdulillah, syukur ya Allah kerana memberi aku kesempatan untuk menimba ilmu lagi. Yes, still menganggur makan tido kat rumah. Of course kena merajinkan diri cari kerja. Kalau la kerja tu boleh datang bergolek tanpa di cari. What a heaven ^^. 




My best ever friends. Suka duka with them dalam masa setahun ni. Suka tengok gelak tawa korang. Will miss u guys ^^

Okay peeps. Nanti ada masa aku update entry lain pulak ye.


Assalamualaikum.


Klik-Klik ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...